A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кочубеївська громада
Херсонська область, Бериславський район

УВАГА! ОЖЕЛЕДИЦЯ!

Дата: 20.01.2021 17:05
Кількість переглядів: 299

Істотне погіршення погодних умов у вигляді снігу, заметілі, посилених поривів вітру, різкого зниження температури внесли свої корективи  в звичайне життя жителів нашої громади.

Першочергові заходи по розчищенню доріг (комунальної власності та обласних місцевого значення) були виконані 13 січня 2021 року завдяки ТОВ «Дніпрянка» та сектору благоустрою Кочубеївської ОТГ. Залишки снігу на дорогах при суттєвому зниженні температури створили сніговий накат.

Найближчими днями холодне арктичне повітря полишить територію нашої громади та буде спостерігатися коливання температурного режиму, що може призвести до утворення місцями на дорогах  ожеледиці. Зважаючи на це, сектором благоустрою Кочубеївської ОТГ були оброблені посипковим матеріалом найбільш небезпечні ділянки обласних доріг місцевого значення (підйоми та спуски).

В зв’язку з можливим погіршенням погодних умов, звертаємось до жителів громади, як учасників дорожнього руху. Це стосується, як водіїв, так і пішоходів.

Пішоходам варто переходити дорогу переконавшись, що водії транспортних засобів помітили та зрозуміли ваші наміри. Для позначення себе на дорозі в нічний час бажано одягати спеціальні жилети, використовувати світловідбивні елементи (флікери) у вигляді нашивок, наліпок, браслетів, брелоків тощо. Не відволікайтеся на дзвінки та повідомлення, доки не перетнете проїжджу частину. Подбайте про власну безпеку.

У зв’язку із погіршенням погодних умов недосвідченим водіям потрібно утриматись від керування транспортними засобами, а усім іншим суворо дотримуватися Правил дорожнього руху. Під час керування транспортними засобами, необхідно буди уважними та обережними, чітко дотримуватися вимог Правил дорожнього руху, обирати безпечну швидкість та дистанцію руху, а також уникати різкого гальмування та маневрування транспортним засобом.

3 метою запобігання ускладнень у дорожньому русі та попередження скоєння дорожньо-транспортних пригод у черговий раз необхідно звернути увагу на технічний стан свого транспортного засобу. Перевірити ефективність роботи гальмівної системи, функціонування зовнішніх освітлювальних приладів, елементів очищення та обігріву вікон, а також потурбуватися про зимові шини для транспортного засобу.

Шановні водії, не забувайте про пішоходів. Люди, що переходять дорогу, можуть посковзнутися і впасти. Тому намагайтеся не налякати пішохода різкими звуковими і світловими сигналами. Наближаючись до пішохідних переходів та місць розташування дитячих установ знижуйте швидкість до мінімуму.

Будьте уважні та обережні. Бережіть себе та своїх близьких!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь