A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кочубеївська громада
Херсонська область, Бериславський район

Зразок запиту на публічну інформацію

Дата: 03.02.2021 09:30
Кількість переглядів: 4408

Зразок запиту на публічну інформацію     

 

             Кочубеївській сільській раді ОТГ

(найменування розпорядника інформації)

 вул.Менонітська,80 с.Кочубеївка

(адреса місцезнаходження розпорядника інформації)

+380683646218 tige1otg.j@gmail.com

(телефон, інші засоби зв’язку)

_________________________________________

(ПІБ/найменування запитувача інформації) _________________________________________

(адреса запитувача інформації)

_________________________________________

 (телефон, інші засоби зв’язку)

 

З А П И Т

на отримання публічної інформації

    

   Відповідно до статті 34 Конституції України кожному гарантовано право на отримання, зберігання та поширення інформації. Гарантія права на інформацію забезпечується обов’язком органів державної влади та органів місцевого самоврядування, як розпорядників інформації, оприлюднювати інформацію, яка була отримана або створена в процесі їхньої діяльності згідно зі статтями 3, 4, 14 Закону України «Про доступ до публічної інформації».

Згідно зі статтею 5 Закону України «Про доступ до публічної інформації» доступ до інформації забезпечується шляхом надання інформації за запитами на інформацію, при цьому згідно зі статтею 19 цього самого закону запитувач має право звернутися до розпорядника інформації із запитом на інформацію незалежно від того, стосується ця інформація його особисто чи ні, без пояснення причини подання запиту.

Зважаючи на вищенаведене, відповідно до статей 5, 6, 13 Закону України «Про доступ до публічної інформації», статей 5, 6 Закону України «Про інформацію», прошу надати інформацію:

1)__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________.

2)___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ . (поставити питання щодо інформації або документів, які стосуються повноважень розпорядника інформації, до якого ви звертаєтесь)

Відповідно до статті 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації», прошу надати відповідь протягом 5 робочих днів з дня отримання запиту. Відповідь прощу надіслати на адресу: _________________________ (вказати поштову адресу або електронну адресу) або повідомити за телефоном ______________, де та коли можна ознайомитись та/або зробити відповідні копії документів.

У випадку, якщо запитувана інформація буде перевищувати 10 сторінок, гарантую відшкодування фактичних витрат на копіювання та друк згідно зі статтею 21 Закону України «Про доступ до публічної інформації». (дане речення треба включати, якщо ви хочете отримати копії документів та готові заплатити за це).

Звертаю Вашу увагу, що у випадку ненадання відповіді на запит або надання неповної інформації, я буду змушений/а звертатись за захистом свого права на інформацію до суду або вимагати притягнення Вас до адміністративної відповідальності за статтею 212-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

 «______»__________ _______ р.

 

______________ __________________________

                                                (підпис)                     (ПІБ запитувача)

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь