A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кочубеївська громада
Херсонська область, Бериславський район

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку - Схеми планування території та Схеми землеустрою Кочубеївської ОТГ

Дата: 11.03.2021 16:19
Кількість переглядів: 410

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку - Схеми планування території та Схеми землеустрою Кочубеївської ОТГ 

1. Повна назва документа державного планування, що пропонується, та стислий виклад його змісту:

Зміст Схеми планування території Кочубеївської ОТГ та Схеми землеустрою щодо управління земельними ресурсами на території Кочубеївської ОТГ  відповідає вимогам ДБН Б.1.1-21:2017 «Склад та зміст схеми планування території, на якій реалізується повноваження сільських, селищних, міських рад» та Земельному Кодексу України.

Схема планування території Кочубеївської ОТГ та Схема землеустрою щодо управління земельними ресурсами на території Кочубеївської ОТГ  складаються з текстових та графічних частин.

Текстова частина містить розділи у відповідності до ДБН Б.1.1-21:2017 «Склад та зміст схеми планування території, на якій реалізується повноваження сільських, селищних, міських рад»

У відповідності до ДБН Б.1.1-21:2017 «Склад та зміст схеми планування території, на якій реалізується повноваження сільських, селищних, міських рад», Схема планування території Кочубеївської ОТГ   призначена для обґрунтування довгострокової стратегії планування, забудови та іншого використання території, на якій реалізується повноваження сільських, селищних, міських рад.

Схема планування території Кочубеївської ОТГ визначає основні принципи і напрямки планування організації та функціонального призначення території, формування системи громадського обслуговування населення, організації інженерно-транспортної інфраструктури, інженерної підготовки і благоустрою, захисту території від небезпечних природних і техногенних процесів, охорони навколишнього природного середовища, охорони та збереження нерухомих об’єктів культурної спадщини та пам’яток археології, традиційного характеру середовища історичних населених пунктів.

Схема землеустрою щодо управління земельними ресурсами на території Кочубеївської ОТГ визначає та забезпечує проведення першочергових заходів, спрямованих на раціональне використання та охорону земель, захист їх від деградаційних процесів та забруднення, відтворення їх родючості та інших корисних властивостей, збереження ландшафтного і біологічного різноманіття, створення екологічно безпечних умов проживання і ведення господарської діяльності.

2. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування – Кочубеївська сільська рада об’єднаної територіальної громади.

3.  Передбачувану процедуру громадського обговорення, у тому числі:

а) дату початку та строки здійснення процедури - з 11.03.2021 по 11.04.2021

б) способи участі громадськості  - надання письмових зауважень і пропозицій;

в) дату, час і місце проведення запланованих громадських слухань – 25.03.2021 о 11.00 годині у приміщенні адмінбудинку Кочубеївської сільської ради (сесійна зала) за адресою: с. Кочубеївка, вул. Менонітська, 80

г) орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, що стосується документа державного планування - ознайомлення зі Схемою планування території Кочубеївської ОТГ та Схемою землеустрою щодо управління земельними ресурсами на території Кочубеївської ОТГ з 11.03.2021 по 11.04.2021 у приміщенні Кочубеївської сільської ради об’єднаної територіальної громади за адресою: c. Кочубеївка вул. Менонітська, 80 з 08 год.00 хв. по 17 год.15 хв., обідня перерва з 12 год. 00 хв. – 13 год. 00 хв.

ґ) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, його поштову та електронну адреси та строки подання зауважень і пропозицій – пропозиції до Схеми планування території Кочубеївської ОТГ та Схеми землеустрою щодо управління земельними ресурсами на території Кочубеївської ОТГ приймаються виконавчим комітетом Кочубеївської сільської ради об’єднаної територіальної громади у приміщенні сільської ради.

д) місцезнаходження наявної екологічної інформації, що стосується документа державного планування – матеріали Схеми планування території Кочубеївської ОТГ та Схеми землеустрою щодо управління земельними ресурсами на території Кочубеївської ОТГ зберігаються у виконавчому комітеті Кочубеївської сільської ради об’єднаної територіальної громади.

4. Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування – відсутня.

                              Сільський голова                                                                             Л.С. Костюк   

ПЕРЕГЛЯНУТИ СХЕМИ Звіт 3

ПЕРЕГЛЯНУТИ СХЕМИ Звіт 4

                                        


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь