A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кочубеївська громада
Херсонська область, Бериславський район

ВИЇЗНЕ ЗАСІДАННЯ ПО ЗЕМЕЛЬНИМ ПИТАННЯМ

Дата: 15.03.2021 13:19
Кількість переглядів: 834

11 березня 2021 року на території Орлівського старостинського округу відбулося виїзне засідання постійної комісії з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту, торгівлі, послуг, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою.

Також на засіданні були присутні працівники сектору земельних відносин, охорони навколишнього середовища та керівництво громади на чолі з сільським головою Людмилою Костюк.

А передувало цьому зібранню звернення молоді села Орлове до голови Кочубеївської сільської ради ОТГ з питання деяких прийнятих рішень на останній сесії ради, зокрема виділення (чи ненадання) земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства.

В ході зустрічі між жителями села Орлове, керівництвом та депутатським корпусом громади було розглянуто ряд спірних питань та досягнуто певного компромісу (зокрема спільно розглянуто подані заяви, встановлено черговість надання земельних ділянок згідно положення про порядок надання земельних ділянок громадянам для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель комунальної власності на території Кочубеївської сільської ради ОТГ).

Земельні питання складні, і не тільки в Орлівському старостинському окрузі. І напевно найближчим часом подібні виїзні засідання будуть проведені і по інших старостинських округах.

Зі свого боку керівництво громади та депутатський корпус вдячні молоді села Орлове за порушене питання, за спільне вирішення проблеми, за ініціативу та небайдужість.

І є надія, що земля не заведе нас в глухий кут, а буде працювати на розвиток громади.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь