A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кочубеївська громада
Херсонська область, Бериславський район

#Ми_з_DOBRE

Дата: 14.05.2021 17:07
Кількість переглядів: 788

В Кочубеївській громаді з DOBRE все ДОБРЕ!

«Децентралізація – шлях до кращих результатів та ефективності» (DOBRE) – стала можливою завдяки щирій підтримці американського народу. Цей 5-річний проект розроблений таким чином, щоб підвищити спроможність керівництва новоутворених об’єднаних територіальних громад ефективно реагувати на пріоритети громадян завдяки ефективному управлінню ресурсами, підвищенню якості комунальних послуг, стимулюванню місцевої економіки та підвищенню рівня залучення громадян.

Програма DOBRE Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) розпочала співпрацю з об’єднаними територіальними громадами в семи областях України, серед яких і Херсонщина, задля допомоги їм стати успішними та заможними.

Кочубеївська ОТГ стала однією з 25 громад, які першими розпочали співпрацювати з програмою DOBRE.

Починаючи з 2016 року завдяки програмі DOBRE у співпраці влади та громадськості було проведено безмежну кількість зустрічей та навчань, тренінгів, розроблено стратегічно важливі документи для забезпечення подальшого розвитку громади, реалізовано ряд проектів, направлених на покращення умов проживання мешканців громади: зокрема були встановлені 3 сучасні автобусні зупинки (в Кочубеївці, Наталиному та Заградівці), придбано автобус для покращення послуг муніципального транспорту, встановлено 6 дитячих майданчиків, облаштовано сесійну залу в адмінбудинку, закуплено медичне обладнання, встановлено спортивні тренажери, в бібліотеках створено мультимедійний центр з вільним доступом до мережі Інтернет, розроблено Схему просторового планування та ряд іншого.

Станом на сьогоднішній день Кочубеївська ОТГ у співпраці з DOBRE продовжує впроваджувати проекти:

- Молодіжний центр в Кочубеївській ОТГ - проект спрямований на активізацію людського ресурсу, насамперед – молоді, створення вільного простору для її розвитку та реалізації ініціатив. Результати проекту сприятимуть створенню сталого майданчика для комунікації влади та громадськості – у вигляді найбільш соціально активної частини мешканців громади, її молоді.

- Благоустрій та безпека на дорогах Кочубеївської ОТГ - проектом пропонується комплексний підхід до благоустрою населених пунктів Кочубеївської об’єднаної територіальної громади, шляхом покращення матеріально-технічної бази даного відділу. Проект надасть можливість вирішити екологічні проблеми органів місцевого самоврядування та населення.

- Створення молочного кооперативу в Кочубеївській громаді - проект місцевого економічного розвитку. Реалізація проекту дозволить підтримати та стимулювати розвиток молочного тваринництва через створення умов, що потребують додаткового фінансування, недоступного окремим дрібним виробникам.

Мета DOBRE і наша мета співпадають - створити можливості зростання та розквіту нашої громади.

Від імені всіх жителів Кочубеївської громади ДЯКУЄМО програмі DOBRE за те, що Ви з нами!

Програма DOBRE Александр Кондратинский Maksym Burdavitsyn Barry J. Reed Vitaliy Yurkiv Yulia Yesmukhanova Yevgenia Velegura


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь