A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кочубеївська громада
Херсонська область, Бериславський район

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ!!!

Дата: 22.10.2021 09:01
Кількість переглядів: 194

КП «ІННОВАТОР» повідомляє про укладання договору про надання послуг з централізованого постачання холодної води зі споживачами с.Кочубеївка, с.Світлівка, с.Микільське, с.Орлове, с.Заградівка, розробленого на основі Типового договору про надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України №630 від 21.07.2005 «Про затвердження Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення та типового договору про надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення».

Порядок укладання договорів визначено ст.12 та ст.13 Закону України “Про житлово-комунальні послуги”. Для зручності споживачів, під час зняття показників лічильника, буде надано проект відповідного договору. Якщо споживач не повідомив протягом 30 днів про свою відмову від укладання договору або не надав своїх змін до нього, а вчинив дії, які засвідчують його волю до отримання (продовження отримання) відповідної комунальної послуги від цього виконавця (у тому числі здійснив оплату наданих послуг), договір вважається укладеним у редакції, запропонованій виконавцем комунальної послуги.

З текстом договору Ви також можете ознайомитись на офіційному веб-сайті Кочубеївської сільської ради за посиланням: https://kochubeivska-gromada.gov.ua/news/1634882201/

Зауваження, пропозиції та запитання до договору просимо надавати на електронну адресу: innovator2015@ukr.net або за тел.067-799-53-83.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь