A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кочубеївська громада
Херсонська область, Бериславський район

Сьогодні в сесійній залі Кочубеївської сільської ради ТГ відбувся перший захід, організований в рамках проекту «Успішний бізнес-успішна громада»

Дата: 23.10.2021 15:53
Кількість переглядів: 738

Сьогодні відбулася інформаційна сесія з представником Приватбанку Костюком Андрійом Сергійовичом. Під час зустрічі присутніх було ознайомлено з програмою державної підтримки бізнеса "Доступні кредити 5, 7, 9 %", програмою компенсації придбаного майна, здешевлення кредитів, рефінансування. Дякуємо Андрію Сергійовичу за цікаві презентації, роз'яснення та відповіді на запитання. Також ознайомилися з роботою Центру обслуговування платників податків та яким чином можна отримати необхідні консультації. І звичайно ж не змогли оминути Дія.Бізнес-які можливості цієї онлайн-платформи розповіла начальник відділу ЦНАП Кочубеївської сільської ради Сидорчук Олена Олександрівна. Як зазначила одна із учасниць: "Зараз виявляється скільки можливостей, а ми про них навіть не знаємо". Не одноразово зазначалось, що для того щоб отримати підтримку, необхідно мати класний бізнес-план. Тому слідуючим заходом і сплановано проведення тренінгу "Як самостійно скласти бізнес-план", про час і місце проведення якого буде повідомлено додатково. Дякуємо всім за активну участь.

Даний захід організований в рамках проекту «Успішний бізнес-успішна громада», що стало можливим завдяки перемозі в конкурсі «Громада дружня до бізнесу» в рамках Програми U-LEAD з Європою.

Проект реалізується: Програмою U-LEAD з Європою, ГО «МОЯ ГРОМАДА-мій добробут» та виконавчим комітетом Кочубеївської сільської ради ТГ.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь