A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кочубеївська громада
Херсонська область, Бериславський район

КП «ІННОВАТОР» - переможець конкурсу на визначення виконавця надання послуг з вивезення твердих побутових відходів на території Кочубеївської сільської територіальної громади Херсонської області!

Дата: 29.11.2021 10:10
Кількість переглядів: 455

З метою задоволення потреб населення Кочубеївської сільської територіальної громади Херсонської області у послугах з вивезення твердих побутових відходів на території Кочубеївської сільської територіальної громади та визначення виконавця даних послуг, який може забезпечити виконання обов’язків на відповідному рівні та з найменшою вартістю їх надання відповідно до рішення виконавчого комітету Кочубеївської сільської ради ОТГ № 91 від 08 жовтня 2021 року було оголошено про проведення відповідного конкурсу.

26 листопада 2021 року о 14.00 в приміщенні адмінбудівлі Кочубеївської сільської ради даний конкурс відбувся.

Для участі у конкурсі був поданий опечатаний конверт з конкурсною документацією від одного кандидата, а саме КП «ІННОВАТОР». Конкурсною комісією був розглянутий наданий пакет документів та прийнято рішення про допущення до участі у конкурсі.

Комісією було визнано, що конкурсна пропозиція та перелік поданих документів КП «ІННОВАТОР» відповідає конкурсній документації. Згідно оціночних таблиць було розглянуто спроможність кандидата виконувати функції надання послуг з вивезення твердих побутових відходів на території Кочубеївської сільської територіальної громади Херсонської області.

Конкурсна комісія одноголосно вирішила:

1. Визнати КП «ІННОВАТОР» переможцем конкурсу на визначення виконавця надання послуг з вивезення твердих побутових відходів на території Кочубеївської сільської територіальної громади Херсонської області.

2. Рекомендувати виконавчому комітету на черговому засіданні визначити КП «ІННОВАТОР» виконавцем послуг з вивезення твердих побутових відходів на території Кочубеївської сільської територіальної громади Херсонської області та укласти відповідний договір на надання послуг.

Вітаємо КП «ІННОВАТОР» з перемогою та бажаємо успіхів в трудовій діяльності направлених на покращення екологічних проблем на території Кочубеївської сільської територіальної громади Херсонської області.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь