A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кочубеївська громада
Херсонська область, Бериславський район

УВАГА! КОНКУРС ПРО ПРОВЕДЕННЯ ЗАКУПІВЛІ ЖИТЛА!

Дата: 09.12.2021 09:13
Кількість переглядів: 268

З метою придбання житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб у Кочубеївській територіальній громаді, виконавчий комітет Кочубеївської сільської ради ОТГ оголошує конкурс про проведення закупівлі житла для надання його в тимчасове користування ВПО.

Житло придбають у комунальну власність Кочубеївської громади Херсонської області за рахунок субвенції з державного бюджету місцевому бюджету на умовах затверджених Постановою Кабінету Міністрів України від 4 жовтня 2017 року № 769.

Для забезпечення тимчасовим житлом внутрішньо переміщених осіб придбається один житловий будинок.

Умови придбання житла:

запропоноване житло повинно знаходитись в межах Кочубеївської територіальної громади, Херсонської області. Житло повинно бути впорядкованим, придатним для проживання та відповідати встановленим санітарно-технічним вимогам, а саме: забезпечено електроенергією, водопроводом, каналізацією, опаленням, санітарно-технічним обладнанням, газовою (електричною) плитою та обладнано приладами обліку електро-, газо- та водопостачання.

Придбання житла здійснюється відповідно до цивільного законодавства України шляхом укладання договору купівлі–продажу.

Витрати, пов’язані з укладанням договору купівлі-продажу та сплатою передбачених законодавством податків, зборів, платежів покладається на Продавця.

Оплата за придбане житло здійснюється Покупцем після укладання договору купівлі-продажу протягом 10 робочих днів шляхом безготівкового розрахунку.

Для розгляду пропозицій Продавець надає наступні документи:

• заяву про продаж житлового будинку із зазначенням прізвища та ініціалів фізичної особи, місця проживання, номера телефону;

• пропозицію щодо вартості, за яку продається житло;

• копії паспорту фізичної особи та реєстраційного номера облікової картки платника податків (крім фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків і мають відмітку в паспорті);

• копії свідоцтва про право власності, копії витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, або інших документів передбачених законодавством, які підтверджують право власності на нерухоме майно;

• копію технічного паспорту на будинок;

• довідка від підприємств – постачальників комунальних послуг про відсутність заборгованості за комунальні послуги;

• житло повинно бути вільним від реєстрації в ньому осіб.

Заявки від продавців житла приймаються відділом праці та надання соціальних послуг населенню виконавчого комітету Кочубеївської сільської ради ОТГ за адресою: с.Кочубеївка, вул.Менонітська, 80, приміщення ЦНАП. Телефон для довідок: +38 0683646218.

Кінцевий термін подання документів 15.12.2021 р.

Довідково: Кабінет Міністрів України на своєму засідання 2 грудня 2021 року здійснив розподіл субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам для придбання нерухомості для тимчасового проживання ВПО для громад в 7 областях України, в тому числі і для Кочубеївської громади. Придбання житла у комунальну власність створить додаткові сприятливі умови для залучення в громаду висококваліфікованих спеціалістів із числа ВПО.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь