A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кочубеївська громада
Херсонська область, Бериславський район

Для учнів 1-9 класів були організовані Новорічні ранки

Дата: 24.12.2021 20:56
Кількість переглядів: 536

Новорічні свята – чарівні, їх люблять і діти, і дорослі. Усі ми чекаємо від них подарунків, веселого настрою, а головне — чудес. Зимові канікули, красуня – ялинка, прикрашена кульками та гірляндами, подарунки, святковий настрій, і, звичайно ж, новорічне чарівництво – все це чарівне дійство завітало до Кочубеївської філії 23 грудня. В цей день у всіх учнів, вчителів та працівників був предсвятковий настрій, відчуття казки та чогось чарівного – новорічного.

Для учнів 1-9 класів були організовані Новорічні ранки. Відомі персонажі Амонг Ас та Тік Ток подарували учням море емоцій, гарного настрою. Діти, одягнені у яскраві новорічні костюми, побували у справжній новорічній круговерті. Вони із задоволенням грали, співали, танцювали. А який же Новий рік без супер Діда Мороза та казкової Снігуроньки. Вони веселили, розважали, загадували загадки, провели багато різноманітних конкурсів. На закінчення Новорічного свята Дід Мороз та Снігуронька передали новорічні подарунки. Цього дня усі отримали не тільки заряд веселого настрою, але й солодощі. Проведені в школі новорічні свята стали чудовим завершенням навчального семестру, а також сприяли гарному настрою всіх школярів і вчителів у переддень Нового 2022 року.

За створення новорічного настрою хочемо подякувати нашим спонсорам: Онищенко Олексію, Бударову Олександру, Жоболді Віктору, Сподаренку Олександру, за гарні подарунки – депутатський корпус та керівництво ТГ, за солодкі призи – ТОВ Шестірня.

Відділ освіти Кочубеївської сільської ради ТГ.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь