Кочубеївська громада
Херсонська область, Бериславський район

Сьогодні відбулося третє засідання робочої групи зі створення бренду Кочубеївської громади.

Дата: 24.12.2021 21:10
Кількість переглядів: 631

Сьогодні відбулося третє засідання робочої групи зі створення бренду Кочубеївської громади. Учасникам було представлено 4 концепти розробки брендбуку та логотипу.

Просимо Вас під постом обрати один із 4 варіантів та проголосувати за допомогою гугл-анкети, де надана більш детальна інформація та представлена презентація за посиланням: https://forms.gle/qqrikcc9GUH3ZmMr7.

Голосування триватиме до 31.12.2021 року включно. Ваша думка дуже важлива!

Концепт 1

В логотипі використано образ букви К (важливо створити зв'язок з назвою громади), межа 3-х областей (за рахунок 3-х кольорів), квітучий край (окремі частинки знаку схожу на пелюстки та листя), вишивка (окремі частинки схожу на стіжок хрестика), менонітська архітектура (загальна структура знаку), графіка менонітських тинків (показана у патерні), квітучий край (показаний у патерні), козацький характер и менонітські деталі поєднуються в шрифті (там присутні деталі з кожного напряму).

Концепт 2

В логотипі використано образ букви К (важливо створити зв'язок з назвою громади), квітучий край (окремі частинки знаку схожу на пелюстки та листя), менонітська архітектура (загальна структура знаку), графіка менонітських тинків (показана у патерні), квітучий край (показаний у патерні), колосистий край (показано в патерні), козацький характер и менонітські деталі поєднуються в шрифті (там присутні деталі з кожного напряму).

Концепт 3

В логотипі використано образ букви К (важливо створити зв'язок з назвою громади), межа 3-х областей (за рахунок 3-х кольорів), вишивка (окремі частинки схожу на стіжок хрестика), менонітська архітектура (загальна структура знаку), графіка менонітських тинків (показана у патерні), козацький характер и менонітські деталі поєднуються в шрифті (там присутні деталі з кожного напряму).

Концепт 4

В логотипі використано образ букви К (важливо створити зв'язок з назвою громади), квітучий край (квіти, трави та листя), козацький характер и менонітські деталі поєднуються в шрифті (там присутні деталі з кожного напряму).

Захід проведено в рамках проекту "Успішний бізнес-успішна громада", що стало можливим завдяки перемозі в конкурсі "Громада дружня до бізнесу" в рамках Програми U-LEAD з Європою.

Проект реалізується: Програмою U-LEAD з Європою, ГО "МОЯ ГРОМАДА - мій добробут" та виконавчим комітетом Кочубеївської сільської ради ТГ.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь