A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кочубеївська громада
Херсонська область, Бериславський район

Сьогодні відбулося третє засідання робочої групи зі створення бренду Кочубеївської громади.

Дата: 24.12.2021 21:10
Кількість переглядів: 585

Сьогодні відбулося третє засідання робочої групи зі створення бренду Кочубеївської громади. Учасникам було представлено 4 концепти розробки брендбуку та логотипу.

Просимо Вас під постом обрати один із 4 варіантів та проголосувати за допомогою гугл-анкети, де надана більш детальна інформація та представлена презентація за посиланням: https://forms.gle/qqrikcc9GUH3ZmMr7.

Голосування триватиме до 31.12.2021 року включно. Ваша думка дуже важлива!

Концепт 1

В логотипі використано образ букви К (важливо створити зв'язок з назвою громади), межа 3-х областей (за рахунок 3-х кольорів), квітучий край (окремі частинки знаку схожу на пелюстки та листя), вишивка (окремі частинки схожу на стіжок хрестика), менонітська архітектура (загальна структура знаку), графіка менонітських тинків (показана у патерні), квітучий край (показаний у патерні), козацький характер и менонітські деталі поєднуються в шрифті (там присутні деталі з кожного напряму).

Концепт 2

В логотипі використано образ букви К (важливо створити зв'язок з назвою громади), квітучий край (окремі частинки знаку схожу на пелюстки та листя), менонітська архітектура (загальна структура знаку), графіка менонітських тинків (показана у патерні), квітучий край (показаний у патерні), колосистий край (показано в патерні), козацький характер и менонітські деталі поєднуються в шрифті (там присутні деталі з кожного напряму).

Концепт 3

В логотипі використано образ букви К (важливо створити зв'язок з назвою громади), межа 3-х областей (за рахунок 3-х кольорів), вишивка (окремі частинки схожу на стіжок хрестика), менонітська архітектура (загальна структура знаку), графіка менонітських тинків (показана у патерні), козацький характер и менонітські деталі поєднуються в шрифті (там присутні деталі з кожного напряму).

Концепт 4

В логотипі використано образ букви К (важливо створити зв'язок з назвою громади), квітучий край (квіти, трави та листя), козацький характер и менонітські деталі поєднуються в шрифті (там присутні деталі з кожного напряму).

Захід проведено в рамках проекту "Успішний бізнес-успішна громада", що стало можливим завдяки перемозі в конкурсі "Громада дружня до бізнесу" в рамках Програми U-LEAD з Європою.

Проект реалізується: Програмою U-LEAD з Європою, ГО "МОЯ ГРОМАДА - мій добробут" та виконавчим комітетом Кочубеївської сільської ради ТГ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь