Кочубеївська громада
Херсонська область, Бериславський район

Аферисти вкотре намагаються виманити кошти в бізнесменів області

Дата: 27.01.2022 11:22
Кількість переглядів: 350

Як щойно стало відомо від платників податків Іванівської територіальної громади, невідома особа жіночої статі, яка представляється начальником Іванівської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, телефонує бізнесменам громади, користуючись номером 050-572-58-53 та пропонує розв’язати проблеми, пов`язані з проведенням перевірок працівниками податкової служби або ж просить позичити певну суму коштів.

Під час спілкування зазначає, що слід перераховувати кошти у розмірі 15 тисяч гривень на банківську картку 5168 7451 1793 7505, яка належить Шестакову Олександру.

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі висловлює подяку платникам податків Іванівської територіальної громади за небайдужість і відповідальне ставлення до дотримання законодавства та наголошує на неможливості й неприйнятності ситуацій вимагання неправомірної вигоди працівниками ДПС.

Будьте уважні, ні в якому разі не піддавайтесь на провокації шахраїв! Не перераховуйте кошти шахраям! Про отримання подібних пропозицій повідомляйте письмово підрозділи Національної поліції.

Про корупційні правопорушення, здійснені працівниками Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, повідомляйте за номером телефону (0552) 42-76-99 або на електронні поштові скриньки kherson.vzvk@tax.gov.ua, kherson.vp@tax.gov.ua.

Пресслужба Головного управління

ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь