A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кочубеївська громада
Херсонська область, Бериславський район

Сьогодні, 17 лютого 2022 р. в адмінбудівлі Заградівського старостату відбулося перше засідання робочої групи по встановленню тарифу на воду

Дата: 17.02.2022 14:25
Кількість переглядів: 5436

Сьогодні, 17 лютого 2022 р. в адмінбудівлі Заградівського старостату відбулося перше засідання робочої групи по встановленню тарифу на воду. В процесі обговорення вкрай важливої теми прийняли участь спеціалісти комунального господарства КП "Інноватор": директор Олександр Токарь та головний бухгалтер Людмила Зелінська, а також була присутня сільський голова Кочубеївської громади Людмила Костюк.

На засіданні робочої групи до присутніх було доведено інформацію про роботу КП "Інноватор" та фінансовий звіт по доходах і видатках за серпень-грудень 2021 року. Далі, головний бухгалтер КП Людмила Зелінська надала можливість ознайомитися членам робочої групи зі структурою розрахунку тарифу на централізоване водопостачання продукту для споживачів. Члени робочої групи одноголосно підтримали розрахований тариф, який увійде в дію з 01.03.2022 р. в розмірі 21 грн за куб води. Далі згідно процедури затвердження тарифів на воду, наступного тижня на сході громадян буде оприлюднено і запропоновано обговорення і затвердження нового діючого тарифу. Про схід громадян жителів додатково буде повідомлено.

На 1 березня обліковцем КП "Інноватор" О.В.Шумик буде знято показники лічильників в кожному домогосподарстві с.Заградівка. Тому, прохання до всіх водокористувачів, підготувати ями і не перешкоджати роботі обліковця. КП "Інноватор" має вже всі дозвільні документи, працює в правовому полі, тому й дії будуть правовими. Не зволікайте! Хто не підписав угоду на поставку води - підпишіть, щоб не було потім непорозумінь, образ і склоків.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь