A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кочубеївська громада
Херсонська область, Бериславський район

17 лютого 2022 року в адмінбудівлі Кочубеївської с/ради ТГ відбулося засідання робочої групи по розгляду пропозицій щодо зміни тарифу на послугу водопостачання

Дата: 17.02.2022 21:08
Кількість переглядів: 5428

17 лютого 2022 року в приміщенні адмінбудівлі Кочубеївської сільської ради відбулося засідання за участі членів робочої групи, сільського голови та представників КП «ІННОВАТОР» по розгляду пропозицій та зауважень щодо розрахунку по зміні тарифу на послугу з централізованого водопостачання в населених пунктах Кочубеївка, Світлівка, Микільське, частково Орлове.

Представники КП «ІННОВАТОР» (директор Олександр Токар та головний бухгалтер Людмила Зелінська) прозвітували про результати роботи комунального підприємства в частині надання послуги з централізованого водопостачання та роз’яснили причини розгляду зміни планованого тарифу на централізоване водопостачання в сторону збільшення. Основними причинами для зростання собівартості послуги централізованого водопостачання є: зростання плати за електроенергію; зростання витрат на оплату праці; зростання витрат по податках і зборах.

Нині діючий тариф на послугу з централізованого водопостачання був введений з 01 березня 2019 року і на той час мінімальна заробітна плата складала 4 173 гривні (станом на сьогоднішній день – 6500 грн.), а тариф на електроенергію – 2,91 грн./кВт (станом на сьогоднішній день – 6,20 грн.кВт). Особливо стрімке зростання ціни на електроенергію фактично відбулося за останні півроку (перша оплата КП «ІННОВАТОРОМ» за електроенергію за червень 2021 року була 3,16 грн./кВт, а на січень 2022 року, як видно вище, вона склала 6,20 грн./кВт).

Врахувавши певні зауваження та пропозиції, було прийнято спільне рішення про підтримання до затвердження запропонованого розрахунку по зміні тарифу на послугу з централізованого водопостачання в населених пунктах Кочубеївка, Світлівка, Микільське, частково Орлове у розмірі 16 грн./куб.м на сході громадян.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь