A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кочубеївська громада
Херсонська область, Бериславський район

18 лютого 2022 року в адмінбудівлі Пригір’ївського старостинського округу відбулося засідання робочої групи по розгляду пропозицій щодо зміни тарифу на послугу водопостачання

Дата: 18.02.2022 17:25
Кількість переглядів: 5420

18 лютого 2022 року в приміщенні адмінбудівлі Пригір’ївського старостинського округу відбулося засідання за участі членів робочої групи, сільського голови та представників КП «Водолій-2007» по розгляду пропозицій та зауважень щодо розрахунку по зміні тарифу на послугу з централізованого водопостачання в населених пунктах Пригір’я, Кам’янка, Свободне, Краснівка.

Керівник КП «Водолій-2007» Леся Тесля прозвітувала про результати роботи комунального підприємства в частині надання послуги з централізованого водопостачання за 2021 рік та роз’яснила причину розгляду зміни планованого тарифу на централізоване водопостачання в сторону збільшення. Основними причинами для зростання собівартості послуги централізованого водопостачання є: зростання плати за електроенергію; зростання витрат на оплату праці; зростання витрат по податках і зборах. Члени комісії детально розглянули кожну статтю затрат. Враховуючи фактичні витрати за 2021 рік, зостання цін, а також протяжність мережі, її зношеність, зменшення кількості абонентів, та інші фактори, не віднайшли резервів для зменшення розміру пропонованого тарифу. Присутні прийшли до висновку про підтримання до затвердження тарифу на централізоване водопостачання на рівні 21,00 грн/м куб.

Наступного тижня відбудеться зустріч з жителями Пригір’ївського старостинського округу, з метою обговорення тарифу та інших питань. Зауважимо, що жодних пропозицій в письмовому варіанті чи на гугл-форму від жителів не надійшло, але члени комісії прийняли до уваги коментарі на офіційній сторінці громади у фейсбуці, роз’яснення по яким буде також надано на зустрічі з громадянами.

Про день і час буде повідомлено додатково.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь