A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кочубеївська громада
Херсонська область, Бериславський район

💙💛 Нарешті, всі разом, ми це зробили...

Дата: 17.11.2022 11:17
Кількість переглядів: 130

Проблеми з водопостачанням в нашій громаді були і до війни. Окупація та постійні обстріли на протязі всієї весни та літа - ще більше її ускладнили.В селі Кочубеївка власними силами ремонтували водогін, який орки пошкодили риючи свої окопи. Внаслідок обстрілів був пробитий оголовок водонапірної башти, довелося регулювати рівень підйому води, щоб вона не протікала через пробоїни. Ця башта вже відслужила всі терміни, ми планували її замінити ще навесні, виділили кошти, розпочали тендерні процедури, але клята війна все перекреслила. Після обстрілів, з жахом та надією, щодня спостерігали за нею, лиш би не підвела. Розуміли, що власними силами, при виконанні бюджету лише на 50%, нам цю проблему не вирішити. Тому, при першому ж візиті начальника ОВА Ярослав Янушевич до нас в громаду, було озвучено про необхідність заміни цієї башти, що забезпечує водою села Кочубеївка, Світлівка, Микільське, частину села Орлове. Завдяки його ініціативі, буквально через декілька днів з нами зв'язався представник компaнії Water Mission, який запропонував допомогу у вирішенні цієї проблеми. Компанія оплатила виготовлення, доставку та встановлення башти. Всього на суму 415 тис.грн. Ми повинні були лише забезпечити роботу крана. На сьогодні це "задоволення" не із дешевих, та й бажаючих їхати в наші краї не так багато. І в черговий раз на допомогу прийшла Військова адміністрація міста Кривого Рогу. Майже 6 годин роботи на об'єкті та дорога в обидві сторони-для громади були безкоштовними.

Башта встановлена, завтра завершаться фінальні роботи та буде випробувано башту в дії. Сподіваємось, що ще одне болюче питання зніметься. Але то тільки початок, проблем із водою, вірніше без неї, вистачає. На сьогодні це пріорітетне питання. Працюємо далі.

Величезна дяка команді Херсонська обласна державна адміністрація на чолі з Ярослав Янушевич, компанії Water Mission під керівництвом Джона Конвея, команді військової адміністрації міста Кривого Рога та особисто Олександр Вілкул.

Кожна добра справа-обов'язково повертається сторицею, а ви всі зробили їх чимало, немає найбільшої нагороди в світі- ніж людська вдячність...

Разом до Перемоги, Разом все відбудуємо!!! 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь