A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кочубеївська громада
Херсонська область, Бериславський район

Інформація щодо видачі деревини паливної

Дата: 25.11.2022 14:40
Кількість переглядів: 309

Станом на 25.11.2022 року від жителів громади надійшло 535 заяв на безоплатне отримання деревини паливної, прийом заяв продовжується. Спеціально створена комісія вже розглянула 400 заяв. В першу чергу паливна деревина надається категорійним верствам населення, які проживають в негазифікованих населених пунктах, а також в газифікованих селах, але мають тільки пічне опалення. Після забезпечення дровами вказаних жителів нашої громади, дрова будуть надаватися всім іншим, згідно поданих заяв. Дрова надаються з розрахунку 2 м куб на 1 домогосподарство, незалежно від кількості мешканців. На сьогодні від Херсонської ОВА, за рахунок державної субвенції, ми отримали 223,5 м куб рубаних дров. Видано 222,0 м куб для 111 домогосподарств категорійного населення. Відразу після надходження чергової партії дров, видача буде продовжена.

Також ми отримали 274 м куб нерубаних дров від Укрзалізниці, через Херсонську ОВА. Якщо ваша заява вже розглядалася, вам повідомили, що ви можете отримувати дрова і ви маєте можливість їх розпиляти, отримуйте, будь ласка не пиляні дрова.

Щодо доставки. КП "ІННОВАТОР" робить все можливе і неможливе, аби доставити дрова до кожного двору. Враховуючи, що в комунальному лише один трактор, ми звертаємось з великим проханням включитися в цю роботу і по можливості самим забирати дрова. Хочемо подякувати всім, хто прийшов на допомогу і власним транспортом розвозить дрова нашим жителям.

Ще раз наголошуємо: подати заяву на отримання безоплатної паливної деревини можуть всі, без виключення, жителі нашої громади, які фактично проживають на її території. В разі достатньої кількості деревини її отримають всі, але в порядку черговості.

Відмовити в наданні деревини можуть лише в випадку:

-подання не повного пакету документів;

-не підтвердження факту проживання у вказаному домогосподарстві (вибачте, але пояснення того, що я тут не проживаю, але на зиму приїду, не є аргументом. Повернетесь на постійне місце проживання, тоді і отримаєте);

-у разі відсутності деревини.

З усіх питань звертайтесь до голови комісії, секретаря сільської ради - Алексеєвої Наталі Миколаївни, за номером +380983616006.

Повідомте, будь ласка, своїх рідних, друзів, сусідів, всіх, хто не користується інтернетом.

Все вже УКРАЇНА!!!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь