A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кочубеївська громада
Херсонська область, Бериславський район

КП «ІННОВАТОР» - ГОТУЄМОСЯ ДО ЗИМИ.

Дата: 30.11.2022 08:58
Кількість переглядів: 141

ому КП «ІННОВАТОР» звертається до своїх абонентів з централізованого водопостачання про необхідність утеплення приватних оглядових колодязів та приведення їх до відповідного санітарного стану. І це навіть не прохання, а життєва необхідність.

З свого боку КП «ІННОВАТОР» провело ряд заходів, як планових, так і аварійно-відновлювальних, для підтримання та покращення роботи системи водопостачання.

Зокрема в літньо-осінній період проведені планові роботи по заміні засувок:

- встановлено 4 нові чугунні засувки в селі Кочубеївка (крім цього із тих, що замінили - 2 відреставровано та встановлено в населених пунктах Кочубеївка та Микільське);

- встановлено 3 нові та 2 відреставровані засувки типу Батерфляй (Кочубеївка, Микільське). Маємо ще декілька аналогічних засувок та плануємо встановити їх за можливості в вузлових оглядових колодязях. (До речі, ми вдячні за фінансову допомогу в закупівлі двох засувок Батерфляй жителю села Кочубеївка Бударову Олександру).

Також проведені роботи по заміні і встановленні водонапірної башти Рожновського в селі Кочубеївка.

Встановлено нові глибинні водяні насоси, взаміну тих, що вийшли з ладу, в шахтному колодязі села Орлове та на артезіанській свердловині села Заградівка.

Неодноразово проводилися аварійно-відновлювальні роботи систем водопостачання населених пунктів Кочубеївка, Заградівка, Микільське. (Хотілося б відзначити, що було нарешті відремонтовано ділянку водогону між Світлівкою та Микільським де роками відбувалася втрата води, судячи по очерету який там виріс).

Ми вдячні за допомогу при проведенні ремонтних робіт по відновленню системи водопостачання усім небайдужим жителям Кочубеївської громади, які відгукнулися на допомогу працівникам комунального підприємства "ІННОВАТОР".

І на завершення хотілося б звернутися фразою Олександра Вілкула, яка напевно стала крилатою - «для тих хто в бронепоїзді»: - тримайте декілька денний запас води (Це не відмовка та не примха комунального підприємства, це – життєва необхідність. Пора нарешті зрозуміти, що йде війна, що ворог знищує інфраструктуру (зокрема електричну). Лише минулого тижня ми тричі залишалися без світла, і коли його відновлять наступного разу ми не знаємо. А водопостачання тісно пов'язано з електроенергією. Тому звертатися з питаннями типу «чи зможу я сьогодні зварити компотику» потрібно в першу чергу до себе особисто та тримати запас питної води.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь