A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кочубеївська громада
Херсонська область, Бериславський район

14 грудня 2022 року в м.Херсоні, на базі КНП«Обласний територіальний центр екстренної медичної допомоги та медицини катастроф"  Херсонської облради, було передано автомобіль FIAT для забезпечення роботи Кочубеївського пункту екстренки!

Дата: 15.12.2022 14:11
Кількість переглядів: 138

Це, в першу чергу, вирішить проблему транспортування пацієнтів в лежачому стані. Автомобіль оснащений усим необхідним сучасним обладнанням. Також разом із автомобілем надано медикаменти, витратні матеріали та STARLINK. Щиро дякуємо Ярослав Янушевич - Херсонська ОДА, керівництву та спеціалістам Херсонської екстренки, Департаменту здоров'я та особисто Тетяні Карчевич-це безцінний вклад в збереження життя та здоров'я жителів Кочубеївської громади.

P. S. не можемо не написати. Під час передачі та оформлення документів, на жаль, стали свідками обстрілу будівлі Херсонської ОВА. І вже через декілька секунд бригади екстренної допомоги почали виїзджати на місце події. Захоплюємось вашою мужністю. Ви ризикуєте власним життям заради спасіння інших. Низько вклоняємось всім працівникам екстренної медичної допомоги, які разом із рятувальниками першими приїзджають в найнебезпечніші місця. Нехай кожного із Вас оберігає ваш янгол-охоронець, а людська вдячність надає сил та здоров'я!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь