A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кочубеївська громада
Херсонська область, Бериславський район

Дата: від до Скинути

ПРОФІЛАКТИЧНІ РЕЙДИ ПРОДОВЖУЮТЬСЯ…

ПРОФІЛАКТИЧНІ РЕЙДИ ПРОДОВЖУЮТЬСЯ…

З метою соціального захисту дітей, контролю за умовами їх утримання, навчання, виховання, запобігання дитячої безпритульності та бездоглядності, а також перевірки умов проживання недієздатних осіб, Службою у справах дітей спільно з сектором праці та надання соціальних послуг населенню виконкому Кочубеївської сільської ради ОТГ продовжуються профілактичні рейди на території громади.

15:57 19.01.2021

ДО ВІДОМА ЖИТЕЛІВ КОЧУБЕЇВСЬКОЇ ГРОМАДИ!

ДО ВІДОМА ЖИТЕЛІВ КОЧУБЕЇВСЬКОЇ ГРОМАДИ!

З 1 серпня 2020 року в Україні відкрито ринок природного газу для побутових споживачів, що надає можливість громадянам самостійно обирати постачальника газу.

15:55 19.01.2021

Дбаємо про безпечне довкілля та благоустрій населених пунктів громади

Дбаємо про безпечне довкілля та благоустрій населених пунктів громади

Згідно Закону України "Про благоустрій населених пунктів", сьогодні комісія в складі депутатів: Людмили Гречанюк, Людмили Яцюри, активістки Олени Святної та старости Орлівського старостинського округу Лариси Боженко, провела часткову ревізію зелених насаджень с.Орлове. Зелені насадження є елементом об’єктів благоустрою населеного пункту. Та чимало є аварійних сухостійних дерев або таких, що ростуть в зоні кабельних ліній. Це може призвести до  непередбачуваних ситуацій, які нестимуть загрозу людському життю. Тож, безперечно, такі дерева повинні видалятися своєчасно. Комісія намітила дерева, які є сухостійними і будуть спиляні та дерева, які підлягають омолодженню, а саме верхня крона буде частково зрізана.            

14:41 16.01.2021

Дякуємо за допомогу у розчищенні доріг громади!

Дякуємо за допомогу у розчищенні доріг громади!

13 січня 2021 року по всій Херсонській області спостерігалось ускладнення погодних умов. Не обійшла негода і Кочубеївську ОТГ. Не словом, а ділом долучилося до розчищення доріг населених пунктів нашої громади ТОВ «ДНІПРЯНКА», в особі Яцюри Анатолія Петровича, а також працівників Коцюбана Володимира Олександровича, Слісарчука Олександра Михайловича. Завдяки їм розчищено всі дороги Орлівського старостинського округу та дорогу до Білої Криниці. Всього розчищено разом з працівниками благоустрою близько 150 км доріг комунальної власності громади і обласних доріг місцевого значення. Виконавчий комітет Кочубеївської сільської ради ОТГ висловлює щиру вдячність Вам, шановні земляки, за вчасну допомогу, розуміння, самовідданість, організованість і невтомну працю. Нехай щастить вам на життєвій ниві добра!

11:00 14.01.2021

УВАГА! ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ!

УВАГА! ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ!

У зв’язку з виявленням високопатогенного грипу птиці в с.Заозерне Каховського району та з метою недопущення його розповсюдження по території Херсонської області з 30 грудня 2020 року оголошено карантин.

14:31 13.01.2021

Робоча зустріч з представниками Високопільського районного управління Держпродспоживслужби

Робоча зустріч з представниками Високопільського районного управління Держпродспоживслужби

12 січня 2021 року в приміщенні Кочубеївської сільської ради ОТГ відбулася робоча зустріч з представниками Високопільського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області, в ході якої було обговорено питання щодо епізоотичної ситуації з високопатогенного грипу птиці та розроблено спільний план дій по проведенню профілактичних заходів з недопущення занесення вірусу в особисті селянські господарства громади.

13:48 13.01.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь