A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кочубеївська громада
Херсонська область, Бериславський район

Дата: від до Скинути

Вітання сільського голови з нагоди Міжнародного жіночого дня!

Вітання сільського голови з нагоди Міжнародного жіночого дня!

Шановні жінки! Прийміть найщиріші вітання з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 Березня! Я хочу подякувати Вам за той вклад, який Ви робите для розвитку нашої громади. Завдяки Вам сьогодні у нас працює і розвивається освіта, медицина, культура, соціальна сфера. Від Ваших рішень залежить майбуття наших жителів, із 16 членів виконкому - 14 жінок, із 22 депутатів сільської ради - 16 жінок. Переважна більшість працівників виконавчих органів-жінки, керівний склад громади-жінки. Ви створююте робочі місця і забезпечуєте наповнення бюджету, очолюючи фермерські господарства та місцевий приватний бізнес. Ви захищаєте нашу Батьківщину і охороняєте правопорядок. Ви завжди займаєте активну громадську позицію. Кожна із Вас багата талантами і має золоті руки. Ви встигаєте бути люблячими мамами, гарними господарками, турботливими дружинами. І ще багато-багато чого...

08:55 09.03.2021

Приймаємо вітання!

Приймаємо вітання!

Сьогодні до Кочубеївської сільської ради завітали представники Високопільського відділення поліції № 1 ГУНП в Херсонській області та Високопільського районного сектору ГУ ДСНС України в Херсонській області, які від імені своїх колективів привітали працівниць сільської ради з наступаючим Міжнародним жіночим днем.

14:39 05.03.2021

2 березня відбувся прийом громадян Орлівського старостинського округу сільським головою Людмилою Костюк

2 березня відбувся прийом громадян Орлівського старостинського округу сільським головою Людмилою Костюк

Згідно графіку прийому громадян 2 березня відбулася зустріч сільського голови Кочубеївської громади Людмили Костюк, спеціалістів виконавчого комітету сільської ради, старости округу, спеціаліста по зв’язкам з громадськістю, депутатів, з жителями Орлівського старостинського округу.

10:59 04.03.2021

Ознайомчий візит до Покровської громади Дніпропетровської області

Ознайомчий візит до Покровської громади Дніпропетровської області

26 лютого депутатським корпусом та представниками апарату Кочубеївської сільської ради ОТГ разом із сільським головою Людмилою Костюк за власний кошт було організувано поїздку до Дніпропетровської області.

16:39 01.03.2021

23 лютого відбулося І пленарне засідання VI чергової сесії сільської ради VIII скликання

23 лютого відбулося І пленарне засідання VI чергової сесії сільської ради VIII скликання

23 лютого в сесійній залі Кочубеївської сільської ради відбулося І пленарне засідання VI чергової сесії сільської ради VIII скликання, участь в якому взяли 18 депутатів, 3 – відсутні з поважних причин, були присутні старости округів, начальники відділів виконавчого комітету, гості – представники поліції та активні жителі громади.

16:08 24.02.2021

Відбулася чергова зустріч сільського голови Людмили Костюк з жителями громади

Відбулася чергова зустріч сільського голови Людмили Костюк з жителями громади

З метою вивчення існуючих проблем та пошуку можливого шляху їх вирішення, сьогодні, відповідно затвердженого графіка, відбулася зустріч сільського голови Кочубеївської громади Людмили Костюк, спеціалістів виконавчого комітету сільської ради Михайлишиної О.І., Токаюка В.П., спеціаліста по зв’язках з громадськістю Денисюк Н.В. з жителями с.Кочубеївка, с.Микільське, с.Світлівка.

15:58 22.02.2021

ЗИМОВІ ПЕРИПЕТІЇ...

ЗИМОВІ ПЕРИПЕТІЇ...

З черговим похолоданням в другій половині лютого цього року добавилося роботи і сектору благоустрою. Забезпечення дровами  комунальних установ та організацій громади, розчистка доріг від снігового покриву, посипання протиожеледним матеріалом найбільш небезпечних ділянок проїжджої частини - це неповний перелік робіт, які виконує на протязі зимового періоду невеликий колектив сектору благоустрою Кочубеївської громади на чолі з його керівником Василем Гуком. Незважаючи на погодні катаклізми, певні труднощі виконання робіт в морозну та вітряну погоду та ряд інших негараздів, робітники сектору благоустрою: Щербина Володимир, Орлов Іван, Болкун Вадим, Орлов Володимир намагаються виконати намічені завдання вчасно та добросовісно. Спільно з колективом працює і Гончарук Віталій за кермом трактора МТЗ-82. Спокійний, врівноважений та відповідальний він неодноразово приходив на допомогу, і не тільки своїм колегам. В зимові заметілі йому довелося за допомогою свого залізного коня витягувати з снігового полону не один транспортний засіб. Та інколи, як то кажуть, бувають нерівні сили. І тоді поспішають на допомогу працівники ТОВ "Дніпрянка" Коцюбан Володимир та Слісарчук Олександр на тракторі Т-150. До речі, їхній керівник, Яцюра Анатолій Петрович, завжди з розумінням відноситься до складних та непередбачуваних ситуацій, які виникають в нашому повсякденному житті. Принциповий та розсудливий, користується авторитетом не лише на підприємстві, а й загалом в громаді, адже вже друге скликання поспіль обирається депутатом місцевої ради та займає активну громадянську позицію. Нещодавно, дізнавшись, що серед степу в морозну днину поблизу села Микільське застрягла фура (так десь тонн на 35, а бувають і більші), Анатолій Петрович відгукнувся та направив на допомогу техніку з підприємства. І вже за декілька годин з степового бездоріжжя вона була визволена.

15:08 22.02.2021

Відбувся турнір з настільного тенісу на першість Кочубеївської громади!

Відбувся турнір з настільного тенісу на першість Кочубеївської громади!

20 лютого в с. Пригір'я відбувся турнір з настільного тенісу на першість Кочубеївської громади, присвячений пам'яті Героїв Небесної Сотні. Учасники змагань віддали шану Героям хвилиною мовчання.

10:03 22.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь