A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кочубеївська громада
Херсонська область, Бериславський район

Минулого тижня сільський голова Людмила Костюк та секретар ради Наталія Алексеєва приймали участь у співбесіді з кандидатами на поліцейського офіцера нашої громади.

Дата: 18.10.2021 09:35
Кількість переглядів: 855

Проєкт «Поліцейський офіцер громади» ініційовано Національною поліцією України за підтримки Посольства США та ICITAP. Проєкт направлений на впровадження нового формату роботи дільничних офіцерів поліції, головною метою якого є поліцейська діяльність, орієнтована на вирішення безпекових потреб громади. ПОГ впізнаваний та доступний для населення, 80-90 % робочого часу знаходиться в громаді, на відміну від дільничного офіцера поліції матиме повноваження у сферах розслідування кримінальних проступків, безпеки дорожнього руху, превентивної роботи з дітьми, контролю за обігом зброї, пройшов спеціалізоване навчання, має належне матеріально-технічне забезпечення. НПУ забезпечує (в рамках проекту “Поліцейський офіцер громади”) кадровий потенціал, заробітну плату, формений одяг, вогнепальну зброю та спеціальні засоби, засоби зв’язку, технічні засоби фіксації правопорушень. НПУ та міжнародні партнери забезпечують (в рамках проекту “Поліцейський офіцер громади”) транспортний засіб високої прохідності типу «Рено Дастер» та обладнання до нього. ОТГ забезпечує (в рамках проекту “Поліцейський офіцер громади”) будівництво чи виділення приміщення та ремонт, меблі та оргтехніка, за необхідності житло, в подальшому бензином, канцелярією, інтернет зв’язком.

Участь Кочубеївської громади в проекті стала можливою завдяки підписанню 2 вересня 2021 року Меморандуму про співпрацю та партнерство заради створення безпечного середовища між Головним управлінням Національної поліції в Херсонській області та Кочубеївською територіальною громадою.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь