A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кочубеївська громада
Херсонська область, Бериславський район

Оголошення

ІНФОРМАЦІЯ ДО ВІДОМА!

Для любителів волейболу та роботи спеціаліста з питань молоді, спорту та туризму виконавчого комітету Кочубеївської сільської ради ТГ сьогодні отримали допомогу у вигляді м’ячів на загальну суму 10 тис.грн від ТОВ "РОНА ІНЖИНІРИНГ".

15:25:13 03.11.2021

УВАГА! ОГОЛОШЕННЯ!

Запрошуємо до робочої групи усіх творчих, креативних, талановитих, активних жителів, які мають бажання бути причетними до формування бренду Кочубеївської громади. Разом із експертами Ви розробите логотип громади, який відображатиме її унікальність і неповторність, забезпечить її ідентифікацію.

09:04:59 03.11.2021

ЗАПРОШУЄМО НА ТРЕНІНГ «ЯК САМОСТІЙНО СКЛАСТИ БІЗНЕС-ПЛАН»!

Якщо ви маєте намір, бажання або виникала думка стати підприємцем/підприємницею, ви хочете працювати на себе, знайти свій напрямок і “прокачати” бізнес – ідею, розпочати або вдосконалити свій бізнес, зрозуміти що таке бізнес – план і як його розробляти - тоді чекаємо на тренінг “Розпочни свій бізнес”, який відбудеться 5 листопада о 9.00 год в приміщенні Кочубеївської сільської ради, за адресою: с.Кочубеївка, вул.Менонітська, 80.

08:47:19 03.11.2021

Оголошення про конкурс на визначення виконавця надання послуг з вивезення твердих побутових відходів на території Кочубеївської сільської територіальної громади Херсонської області

Згідно з рішенням виконавчого комітету Кочубеївської сільської ради 08.10.2021 №91 «Про проведення конкурсу на визначення виконавця надання послуг з вивезення твердих побутових відходів на території Кочубеївської територіальної громади Херсонської області» оголошується проведення конкурсу на визначення виконавця надання послуг з вивезення твердих побутових відходів на території  Кочубеївської територіальної громади Херсонської області.

16:00:33 22.10.2021

ДЛЯ ВСІХ, ХТО УЖЕ МАЄ ВЛАСНИЙ БІЗНЕС АБО БАЖАЄ ЙОГО ВІДКРИТИ!

Запрошуємо Вас на інформаційну зустріч, де Ви зможете дізнатись про можливості державної підтримки підприємництва, пільгового кредитування від Приватбанку, як користуватися онлайн платформою для підприємців Дія. Бізнес. На зустрічі Ви зможете задати питання та поспілкуватись з представником Приватбанку. Зустріч відбудеться завтра, 23 жовтня 2021 року о 10.00 год в сесійній залі Кочубеївської сільської ради, за адресою: с.Кочубеївка, вул.Менонітська, 80.

15:20:05 22.10.2021

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ!!!

КП «ІННОВАТОР» повідомляє про укладання договору про надання послуг з централізованого постачання холодної води зі споживачами с.Кочубеївка, с.Світлівка, с.Микільське, с.Орлове, с.Заградівка, розробленого на основі Типового договору про надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України №630 від 21.07.2005 «Про затвердження Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення та типового договору про надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення».

09:01:16 22.10.2021

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ!

Незважаючи на те, що Херсонська область знаходиться в червоній зоні, а також на те, що в нашій громаді є підтверджені випадки захворюваності на COVID -19, ПОВІДОМЛЯЄМО, що відділ ЦНАП Кочубеївської сільської ради ТГ працює у штатному режимі!

15:40:30 19.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь