A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кочубеївська громада
Херсонська область, Бериславський район

Оголошення

КП «ІННОВАТОР» - ГОТУЄМОСЯ ДО ЗИМИ.

ому КП «ІННОВАТОР» звертається до своїх абонентів з централізованого водопостачання про необхідність утеплення приватних оглядових колодязів та приведення їх до відповідного санітарного стану. І це навіть не прохання, а життєва необхідність.

08:58:30 30.11.2022

ДО УВАГИ ВПО!!!

Шановні громадяни, які переміщуються з тимчасово окупованої та деокупованої території України та районів ведення активних бойових дій! Відділом праці та надання соціальних послуг населенню виконавчого комітету Кочубеївської сільської територіальної громади розпочато роботу по прийняттю заяв на реєстрацію внутрішньо переміщених осіб.

15:17:30 29.11.2022

Шановні жителі громади, які виїхали за межі і не планують повертатися на зимовий період!

Звертаємось до вас за допомогою. У зв'язку з постійними обстрілами деокупованих територій Херсонщини, до нас почали звертатися жителі цих населених пунктів з проханням підказати в кого вони можуть орендувати будинок. Люди готові оплачувати комунальні послуги та навіть за оренду житла (розумну вартість). Для вас це означає, що будинок буде під наглядом і опалюватиметься в зимовий період, що також убереже його від занепаду. Якщо ви маєте таку можливість і бажання допомогти повідомте нас за телефоном +380961333957. Ми вас безпосередньо зконтактуємо з квартиронаймачами і ви вже особисто будете домовлятись про всі умови.

14:38:01 25.11.2022

До уваги жителів громади та тих, хто змушений був виїхати за її межі!

Нагадуємо, що курсує маршрутка сполученням Кривий Ріг-Орлове та в зворотньому напрямку, двічі на тиждень у вівторок та четвер. Графік руху за маршрутом Кривий Ріг - Орлове із Центрального автовокзалу: 7.00-Кривий Ріг; 7.45-Зупинка на Інгульці, біля Інгулецького коледжу Державного вищого навчального закладу "Криворізький національний університет" (технікум); 8.30-Заградівка (через Широке та Шестірню). В Заградівці зупинка при в'їзді в село, на початку вул. Центральна, біля мосту ; 9.00-Пригір'я; 9.10-Кочубеївка; 9.20-Орлове, розворот і відправлення на Інгулець; 9.35-Кочубеївка; 9.55-Заградівка; 10.40-Інгулець, зупинка біля "хитрого ринку";

13:07:20 22.11.2022

Без черг і зайвих папірців: в застосунку Дія можна отримати витяг про місце проживання в три кліки!

Успішно завершили бета-тестування послуги у смартфоні, і тепер українці можуть згенерувати один із найпопулярніших документів за кілька кліків. Витяг про місце проживання необхідний при отриманні кожної четвертої держпослуги. Наприклад, при одруженні, відкритті рахунку в банку, влаштуванні дитини в садочок чи при оформленні на роботу.

09:44:03 18.11.2022

Шановні жителі Кочубеївської громади!

Ви можете подати заяву на отримання безоплатної паливної деревини. Заяви прймаються в приміщенні сільської ради та старостатах. За потреби будуть здійснені виїзди в села, де наш спеціаліст прийме від вас заяву.Заява подається особою особисто або її законним представником, за умови пред’явлення наступних документів та їх копій:

11:13:09 17.11.2022

Шановні споживачі електричної енергії Кочубеївської сільської територіальної громади!

ТОВ « Херсонська обласна енергопостачальна компанія» повідомляє, що відновлює роботу дільниць для обслуговування населення та юридичних споживачів на деокупованих територіях Херсонської області.

11:07:02 17.11.2022

До уваги землекористувачів всіх форм власності!

Представниками Програми USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО) до кінця 2022 року надаватиметься на безкоштовній основі насіння для забезпечення потреб населення та аграріїв деокупованих територій.

08:51:45 17.11.2022

Інформація для жителів громади, які мають діток!

Отримали додатково набори зимового дитячого одягу від Херсонська обласна державна адміністрація. В наявності є одяг для діток віком 5, 7, 9, 12, 14 років. Якщо ви потребуєте такої допомоги, і ще не отримували її, звертайтеся до Кочубеївської сільської ради.

08:49:31 17.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь