A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кочубеївська громада
Херсонська область, Бериславський район

Оголошення

БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД ІГОРЯ КОЛИХАЄВА «НАМ ТУТ ЖИТИ!» НАДАЄ БЕЗКОШТОВНІ ЮРИДИЧНІ КОНСУЛЬТАЦІЇ МЕШКАНЦЯМ ВИСОКОПІЛЬСЬКОЇ ТА КОЧУБЕЇВСЬКОЇ ГРОМАД.

28 лютого (понеділок) до всіх бажаючих, хто зробить заявку зателефонують (оператор зв'язку не має значення!). Ви зможете розповісти суть проблеми, задати запитання ті, що вас турбують та отримаєте відповіді від висококваліфікованих спеціалістів з великим досвідом роботи у юридичній сфері. Вам нікуди не потрібно їхати і телефонувати до спеціаліста. Зекономите час, кошти, нерви! Як подати заявку для отримання консультації? Є два зовсім прості варіанти! Або під цим матеріалом напишіть свої ПІБ та номер телефону, або зателефонуйте мені особисто – 067 4700646 (крім вихідних з 10.00 до 12.00) і назвіть ті ж самі ПІБ і номер для контакту з вами. А я самостійно перешлю інформацію до юриста. Повідомляти мені проблему не потрібно, я не фахівець у цій сфері. Це вже обговорите з юристом! Прохання до тих, хто знає, що можливо комусь потрібна юридична допомога – повідомте їм! Особливо це стосується літніх людей і тих, хто не відвідує простори інтернету. 28 лютого їм протягом дня (у робочий час) зателефонують і у буде можливість все пояснити та поцікавитися! Нагадаю, що ця благодійна акція на теренах Високопільщини діє п'ятий рік і нею скористалися понад вісімсот людей. Не втрачайте можливість почути відповіді на питання, що вас хвилюють.

21:05:08 17.02.2022

ДО УВАГИ БЖДОЛЯРІВ КОЧУБЕЇВСЬКОЇ ГРОМАДИ!

Всеукраїнська асоціація громад (ВАГ) запрошує Вас долучитися до онлайн-наради щодо заходів з профілактики отруєння бджіл. Організаторами наради є Міністерство аграрної політики та продовольства України, Всеукраїнська асоціація громад та Всеукраїнський Конгрес Фермерів.

18:00:00 15.02.2022

Шановні мешканці Кочубеївської територіальної громади!

Указом Президента 16 лютого 2022 року оголошено днем Єдності! Запрошуємо всіх хто бажає висловити свою життєву позицію мирного співіснування та показати нашу єдність і нескореність, доєднатись до проведення заходів,  створивши своєрідний ланцюжок єдності. Цього дня о10.00 год вийдемо на вулиці своїх сіл, старостинських округів, з українськими прапорами, жовто-синіми стрічками, нехай замайорять державні прапори на будівлях і спорудах громади. Давайте всі разом нагадаємо світові, що ми, українці - Єдині, вільні, незламні і непереможні! В ЄДНОСТІ НАША СИЛА! Просимо всіх жителів громади прикрасити свої будинки, транcпортні засоби жовто-блакитними стрічками! Встановити Державні Прапори України! Кочубеївська громада - це Україна! Єдина і сильна! Слава Україні!

12:25:35 15.02.2022

На Херсонщині продовжено дистанційне навчання – рішення регіональної комісії ТЕБ та НС!

10 лютого 2022 р. під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Миколи Якименка відбулося засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Головним питанням порядку денного було - епідемічна ситуація в області та продовження дії додаткових протиепідемічних заходів.

09:28:29 11.02.2022

Шановні відвідувачі КНП «Кочубеївський центр первинної медичної допомоги»!

У зв'язку з хворобою сімейного лікаря Чердинцевої Людмили Іванівни за медичною допомогою просимо звертатися до фельдшера Токарь Надії Григорівни в Орлівську АЗПСМ (тел. 0984939542), а за довідками, рецептами за доступними ліками та направленнями до помічників сімейного лікаря в Кочубеївську АЗПСМ.

12:22:35 09.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь