A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кочубеївська громада
Херсонська область, Бериславський район

Дата: від до Скинути

Щиро вітаємо усіх з Днем Гідності та Свободи!

Щиро вітаємо усіх з Днем Гідності та Свободи!

Щороку 21 листопада в Україні відзначається День Гідності та Свободи, на честь початку двох революцій: Помаранчевої (22 листопада 2004 року) та Революції гідності (21 листопада 2013 року). І сьогодні Україна захищає свою Гідність та Свободу на полі бою.

13:05 22.11.2022

Шановні працівники сільського господарства!

Шановні працівники сільського господарства!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята! Хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви, хай втілюються в життя ваші плани, задуми та сподівання на радість вашим рідним, на благо розквіту громади та піднесення добробуту всього українського народу. Хай обходять вас природні стихії, а ваші родини живуть у затишку, щасті, благополуччі та при доброму здоров’ї! У день професійного свята бажаємо вам всім прихильної долі, вагомих здобутків, миру, невичерпної енергії, професійної удачі!

13:04 22.11.2022

В Кочубеївській філії завершились роботи з перекриття даху!

В Кочубеївській філії завершились роботи з перекриття даху!

Під час окупації будівля школи була захвачена російськими окупантами, розграбована та пошкоджена. В результаті прямого попадання зруйновано частину даху, пробито стелю в кабінеті фізики. Роботи по відновленню ще багато, але головне, що в зиму ми йдемо з перекритим дахом, що дозволить зберегти будівлю від подальших руйнувань.

13:00 22.11.2022

Протягом  місяця фахівці Черкаської екстренки, спільно з ДЗ "УНПЦ ЕМД та МК МОЗ України" працювали у нас в громаді.

Протягом місяця фахівці Черкаської екстренки, спільно з ДЗ "УНПЦ ЕМД та МК МОЗ України" працювали у нас в громаді.

За цей місяць відбулося чотири ротації бригад медиків з Черкас, Умані, Смілої та Києва. За допомогою до спеціалістів звернулися майже 500 осіб з найрізноманітнішими хворобами – від критичних станів до максимального загострення хронічних хвороб. Люди отримали крім допомоги, медикаментів ще й психологічну підтримку. Щодня бригади здійснювали виїзди в населені пункти громади. Приймали в пристосованих приміщеннях, а де не було такої можливості безпосередньо в автомобілі. Здійснювали подвірні обходи, відвідували малорухомих жителів громади. Були і нічні виїзди, і екстренні госпіталізації, і прийоми безпосередьо на пункті базування…Та час плине швидко, і сьогодні медики відправились далі в звільнені села Херсонщини, туди де люди потребують та чекають їхньої допомоги.

10:36 19.11.2022

Шановні жителі нашої громади!!!

Шановні жителі нашої громади!!!

Нагадуємо, що відділ ЦНАП продовжує працювати для вас і надавати адміністративні та соціальні послуги: видача архівних довідок, довідок про фактичне місце проживання, довідок про склад сім’ї, про наявність земельної ділянки та інші. Також нагадуємо всім, хто потребує послуг пенсійного забезпечення, що у приміщенні Кочубеївської сільської ради щочетверга (в подальшому можливі зміни) проводиться виїзний прийом громадян працівниками ПФУ.

11:30 17.11.2022

💙💛 Нарешті, всі разом, ми це зробили...

💙💛 Нарешті, всі разом, ми це зробили...

Проблеми з водопостачанням в нашій громаді були і до війни. Окупація та постійні обстріли на протязі всієї весни та літа - ще більше її ускладнили.В селі Кочубеївка власними силами ремонтували водогін, який орки пошкодили риючи свої окопи. Внаслідок обстрілів був пробитий оголовок водонапірної башти, довелося регулювати рівень підйому води, щоб вона не протікала через пробоїни. Ця башта вже відслужила всі терміни, ми планували її замінити ще навесні, виділили кошти, розпочали тендерні процедури, але клята війна все перекреслила. Після обстрілів, з жахом та надією, щодня спостерігали за нею, лиш би не підвела. Розуміли, що власними силами, при виконанні бюджету лише на 50%, нам цю проблему не вирішити. Тому, при першому ж візиті начальника ОВА Ярослав Янушевич до нас в громаду, було озвучено про необхідність заміни цієї башти, що забезпечує водою села Кочубеївка, Світлівка, Микільське, частину села Орлове. Завдяки його ініціативі, буквально через декілька днів з нами зв'язався представник компaнії Water Mission, який запропонував допомогу у вирішенні цієї проблеми. Компанія оплатила виготовлення, доставку та встановлення башти. Всього на суму 415 тис.грн. Ми повинні були лише забезпечити роботу крана. На сьогодні це "задоволення" не із дешевих, та й бажаючих їхати в наші краї не так багато. І в черговий раз на допомогу прийшла Військова адміністрація міста Кривого Рогу. Майже 6 годин роботи на об'єкті та дорога в обидві сторони-для громади були безкоштовними.

11:17 17.11.2022

Від Програми Розвитку ООН отримали чудовий подарунок, вкрай необхідний нам мобільний кейс!

Від Програми Розвитку ООН отримали чудовий подарунок, вкрай необхідний нам мобільний кейс!

Комфортне, якісне та вчасне надання населенню найпопулярніших послуг як до війни, так і на даний час залишається пріоритетним напрямком роботи відділу ЦНАП та всього виконавчого комітету Кочубеївської сільської територіальної громади та до цього часу залишалося великою проблемою у віддалених селах громади. Завдяки ПРООН ми тепер маємо можливість налагодити надання послуг безпосередньо за місцем проживання наших жителів.

11:09 17.11.2022

22.02.2022 р. відбулася ХХ сесія Кочубеївської сільської ради ТГ.

22.02.2022 р. відбулася ХХ сесія Кочубеївської сільської ради ТГ.

Депутати прийняли звернення до Президента України, Верховної ради України та жителів нашої громади щодо підтримки Військових сил України та загонів територіальної оборони. Затвердили Програму забезпечення оборонних заходів Кочубеївської сільської територіальної громади на 2022 рік, де передбачили виділення коштів для підтримки загонів територіальної оборони, виділили кошти для підтримки пункту постійного базування бригади екстренної (швидкої) медичної допомоги, для придбання кисню жителям нашої громади, які лікуються у Високопільській лікарні, дали дозвіл на співфінансування з місцевого бюджету на придбання шкільного автобусу. Підтримали надання щорічної соціальної допомоги для вирішення соціально-побутових питань 4 учасникам АТО та 1 особі, яка потрапила в складні життєві обставини. Всього прийнято 59 рішень. Детально з усіма рішеннями Ви зможете ознайомитися на сайті громади після їх оприлюднення.

22:32 23.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь