A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кочубеївська громада
Херсонська область, Бериславський район

Дата: від до Скинути

Любімо, вивчаймо та шануймо свою рідну мову!

Любімо, вивчаймо та шануймо свою рідну мову!

Міжнародний день рідної мови — день, який відзначають щороку 21 лютого, починаючи з 2000 року. Про «підтримку мовного та культурного різноманіття та багатомовності» було оголошено на ХХХ сесії Генеральної конференції ЮНЕСКО, що проходила 26 жовтня — 17 листопада 1999 року в Парижі.

20:49 21.02.2022

ПОДАТКОВА ІНФОРМУЄ! Платники єдиного податку Кочубеївської громади спрямували до місцевого бюджету майже 293 тисячі гривень!

ПОДАТКОВА ІНФОРМУЄ! Платники єдиного податку Кочубеївської громади спрямували до місцевого бюджету майже 293 тисячі гривень!

Як повідомили у відділі координації та моніторингу доходів бюджету Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, у січні 2022 року фізичні та юридичні особи, які використовують спрощену систему оподаткування і сплачують єдиний податок, спрямували до бюджету Кочубеївської територіальної громади майже 293 тис. гривень. Це на 78,5 тис. гривень перевищує січневий показник минулого року.

17:03 21.02.2022

20 лютого - День пам’яті героїв Небесної Сотні України

20 лютого - День пам’яті героїв Небесної Сотні України

20 лютого Україна вшановує пам’ять наших сучасників – мирних громадян, які у час Революції гідності (листопад 2013 – лютий 2014 рік) вийшли на Майдан Незалежності в Києві, щоб відстояти нашу національну ідею та вибороти вільну і незалежну країну! Світла пам’ять про кожного героя, який віддав своє життя за ці найвищі цінності та ідеали, – глибоко в нашому серці. Ми низько схиляємо голови, згадуємо імена, обличчя наших героїв, подумки дякуємо їм за день сьогоднішній.

09:32 20.02.2022

18 лютого 2022 року в адмінбудівлі Пригір’ївського старостинського округу відбулося засідання робочої групи  по розгляду пропозицій щодо зміни тарифу на послугу водопостачання

18 лютого 2022 року в адмінбудівлі Пригір’ївського старостинського округу відбулося засідання робочої групи по розгляду пропозицій щодо зміни тарифу на послугу водопостачання

18 лютого 2022 року в приміщенні адмінбудівлі Пригір’ївського старостинського округу відбулося засідання за участі членів робочої групи, сільського голови та представників КП «Водолій-2007» по розгляду пропозицій та зауважень щодо розрахунку по зміні тарифу на послугу з централізованого водопостачання в населених пунктах Пригір’я, Кам’янка, Свободне, Краснівка.

17:25 18.02.2022

17 лютого 2022 року в адмінбудівлі Кочубеївської с/ради ТГ відбулося засідання робочої групи по розгляду пропозицій щодо зміни тарифу на послугу водопостачання

17 лютого 2022 року в адмінбудівлі Кочубеївської с/ради ТГ відбулося засідання робочої групи по розгляду пропозицій щодо зміни тарифу на послугу водопостачання

17 лютого 2022 року в приміщенні адмінбудівлі Кочубеївської сільської ради відбулося засідання за участі членів робочої групи, сільського голови та представників КП «ІННОВАТОР» по розгляду пропозицій та зауважень щодо розрахунку по зміні тарифу на послугу з централізованого водопостачання в населених пунктах Кочубеївка, Світлівка, Микільське, частково Орлове.

21:08 17.02.2022

Сьогодні, 17 лютого 2022 р. в адмінбудівлі Заградівського старостату відбулося перше засідання робочої групи по встановленню тарифу на воду

Сьогодні, 17 лютого 2022 р. в адмінбудівлі Заградівського старостату відбулося перше засідання робочої групи по встановленню тарифу на воду

Сьогодні, 17 лютого 2022 р. в адмінбудівлі Заградівського старостату відбулося перше засідання робочої групи по встановленню тарифу на воду. В процесі обговорення вкрай важливої теми прийняли участь спеціалісти комунального господарства КП "Інноватор": директор Олександр Токарь та головний бухгалтер Людмила Зелінська, а також була присутня сільський голова Кочубеївської громади Людмила Костюк.

14:25 17.02.2022

Кочубеївська громада - це Україна! Єдина і сильна! Слава Україні!

Кочубеївська громада - це Україна! Єдина і сильна! Слава Україні!

Сьогодні, 16 лютого 2022 року, у День Єдності, у Кочубеївській громаді відбувся захід, у якому взяли участь депутати, старости, працівники структурних підрозділів сільської ради, закладів освіти, медицини, культури та долучилися жителі громади. З метою висловити свою життєву позицію мирного співіснування, створивши своєрідний ланцюжок єдності, всі учасники заходу тримали український прапор та жовто-блакитні стрічки, як символ національної єдності, честі та гідності, минулого й сьогодення.

17:22 16.02.2022

Сьогодні в приміщенні Орлівського старостату відбулося засідання за участі членів робочої групи, Кочубеївського сільського  голови та представників КП «ІННОВАТОР».

Сьогодні в приміщенні Орлівського старостату відбулося засідання за участі членів робочої групи, Кочубеївського сільського голови та представників КП «ІННОВАТОР».

Директор комунального підприємства Токарь О. прозвітував щодо витрат на надання послуги централізованого водопостачання за 2021 рік. Учасники засідання ознайомилися із документами поданими КП «ІННОВАТОР» щодо наміру зміни тарифу на централізоване водопостачання. Варто зазначити, що нині діючий тариф затверджено з лютого 2019 року, при рівні мінімальної заробітної плати 4173 грн. та вартості електроенергії 2,91 грн/кВт. На сьогодні мінімальна заробітна плата становить 6500 грн, вартість електроенергії 6,20 грн/кВт. Під час розгляду документів були озвучені слушні зауваження щодо внесення змін до самої структури тарифу, які представниками комунального підприємства будуть враховані та внесені відповідні зміни. А от щодо самого розміру тарифу-всі присутні прийшли до висновку про його затвердження на рівні 16,00 грн/м куб, враховуючи те, що для комунальних підприємств ціна на електроенергію зростає майже щомісячно.

17:21 16.02.2022

15 лютого - День вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

15 лютого - День вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

Щорічно в цей день український народ віддає глибоку шану усім без винятку солдатам і офіцерам, рядовим і генералам, робітникам та службовцям, яким судилося пройти вогняне горнило бойових дій в Республіці Афганістан та інших «гарячих» точках планети.

18:01 15.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь